Karfiolos sertésbatyu

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 8 szelet sertéscomb
  • 20 dkg rizs
  • 1 kis fej karfiol
  • 4 szelet trappista sajt
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 2 dl tejszín
  • 1 tojássárgája
  • ételízesítő por

Elkészítés

A rizst az edény aljára öntjük, megszórjuk ételízesítő porral, egy kevés vizet hozzáteszünk. Négy kiklopfolt hússzeletet megszórunk ételízesítő porral. 1-1 szelet sajtot fektetünk rá, a megmosott karfiolt is rátesszük. A másik négy hússzeletet a tetejére fektetjük. A széleiket fogpiszkálóval összetűzzük, majd ezeket a batyukat a rizs tetejére fektetjük. A reszelt sajtot a tejszínnel és a tojássárgájával meg sóval összekeverjük, majd a hús tetejére öntjük. Közepes fokozaton 20 perc alatt készre sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.